Rosinen Cookies von Deliciously Ella*Chewy Sultana Cookies by Deliciously Ella*
Zutaten
- 270g Haferflocken
- 4 reife Bananen (500g)
- 3 Esslöffel Honig
- 150g Rosinen
- 4 rote Äpfel (550g)
- 2 Teelöffel Zimt
Zubereitung 5 min
Backen 30 min
Total 35 min
Den Ofen auf 200 C vorheizen.
Die Äpfel reiben (sie müssen nicht geschält werden) und die Bananen zerdrücken. Die überschüssige Flüssigkeit zum vermischen benützen. Alle Zutaten in einer Schüssel vermischen.
Das Backblech mit Kokosöl einschmieren.
Dann die Cookies formen: eine Menge von einem Esslöffel flach und rund zu einem Cookie formen. Das mit der kompletten Teigmaße. Versuche die Rosinen gleichmässig verteilen. Es sollten ca. 25 Cookies dabei raus kommen.
Dann die Cookies für 30 min Backen bis sie goldbraun sind, dann heraus nehmen und auskühlen.
Du brauchst keinerlei Equipment wie einen Mixer, daher kann du die Cookies über all auf der Welt machen!
Danke Ella!
*Ingredients
• 270g of oats
• 4 ripe bananas (about 500g)
• 3 tablespoons of honey
• 150g of sultanas
• 4 red apples (about 550g)
• 2 teaspoons of cinnamon
Prep: 5m
Cooking: 30m
Total: 35m
Preheat the oven to 200C
Grate the apples (no need to peel them) and mash the bananas. Drain the excess liquid from the grated apples using a sieve. Then mix them with all the remaining ingredients in a bowl.
Grease a baking tray with coconut oil.
Scoop a heaped tablespoon of the mix and pat it into flat cookies shape on the tray, do this until all the mixture has been used. Try to get an even amount of sultanas in each cookie as those that are heavier with sultanas are more likely to burn. The mixture should make about 25 cookies.
Then bake the cookies for about 30 minutes until they turn golden brown, at this point take them out the oven and let them cool slightly.
They don’t need any fancy equipment like a food processor so they’re accessible to you wherever you are in the world!
Thank you Ella!*